Splice

Titel Splice
Genre Drama , Sci-Fi , Thriller
Release 16-09-2009
Lengte 104 min
Waardering ★★★½☆

Verhaal:
De twee vooruitstrevende wetenschappers Elsa Kast en Clive Nicoli experimenteren met dierlijk DNA en het lukt hen deze te verenigen. Het levert een mutant op die behulpzaam zou kunnen zijn bij het genezen van ziekten, maar hun project zal binnenkort worden stopgezet. Ze realiseren zich dat ze niet veel tijd meer hebben en beginnen op eigen houtje, zonder dat iemand er verder van weet, een experiment met dierlijk én menselijk DNA. Het resultaat is verbluffend, maar tegelijk ook zeer riskant…

Falien:
Een aanrader van mijn collega Roos.
Ze had hem een tijdje geleden gezien, dus had hem ook al een tijdje liggen.
We zouden eerst Paranormal Activitie 2 gaan kijken maar dat werd hem niet dus Splice opgezet.
Bizarre film, maar wel erg goed.
Zeker een aanrader om ook eens te gaan kijken.

Leave a Reply